VOM

VOM

Fra 28,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

Råfoder på frost - SENDES IKKE

Gratis afhentning i Skødstrup

Det Rigtige Hundeudstyr har det bedste til dig og din hund - f.eks:

VOM HUNDEMAD

Vom er et kvalitetsprodukt af råfoder.

Det fåes i kødboller, easypack (løsfrosne blokke) og pølser i både 500 gram og 6 kg.

VOM serien er et norsk produceret råfoder. De anvendte råvarer kommer udelukkende fra norske slagterier, der er godkendte og kontrollerede leverandører af kød til menneskemad.

VOM har et ufravigeligt krav om at benytte norske råvarer, eftersom norske besætninger kun bærer lidt sygdom. Norske krav til husdyrproduktion er særdeles strenge, både med tanke på dyrevelfærd og dyresundhed. Dette sikrer trygge slutprodukter til forbrugeren.

 

Foderet består kun af animalske produkter. VOM serien er lavet af plus produkter, det vil sige de dele af dyret, som er tilovers efter, at fileter og koteletter er skåret ud. I Norge er velstanden kommet så langt, at dele af dyr, som for et par årtier tilbage, lå på middagsbordet, nu ligger i foderskålen. Indmad som mave, lever, lunger og nyrer er specielt næringsrigt og sammen med kød- og fedtafpuds udgør dette førsteklasses råvarer fra kvæg, lam og gris.

De råvarer, der anvendes i produktionen, er: kylling, blandede indmad fra kvæg, lam og svin, komave, laks, okselever og æg. Alle blandinger fra Vom og hundemat er tilsat vitaminer og mineraler, der dækker hundens daglige behov. Afhængig af årstid og råvareforsyning, tilbyder vi også hundemad fra elg, hjort, kalkun mm.

Fra kylling køber vi plus-produkter som skind, vingespids, hals, kødafskær, ben, lever, hjerte og kråse. Kødrige ben er rig på næringsstoffer og er rigelig i alle blandingerne med kylling. Du vil finde små ben og bruskstykker i foderet og disse medfører ikke helsefare for din hund, men giver et vigtigt bidrag til fedt, protein og mineraler. Kylling er også den kødråvare, hvor proteinet har den mest optimale sammensætning af essentielle aminosyrer. Kylling er derfor basis i de fleste blandinger.

Æggene er det eneste af de animalske ingredienser, som er kogt. Tilsætning af æg giver et særdeles godt bidrag til essentielle aminosyrer. Proteinet i æg optagesbedre, når ægget er kogt.

Laksen, som benyttes, er fra norske opdrætsanlæg. Vi bruger midterfileten, hoved og hale, som er tilbage efter filetering. Laksen har med sit høje indhold af omega-3 et gunstig indhold af de essentielle fedtsyre DHA og EPA. Laksen indeholder også astaxanthin, som er en meget kraftig antioksidant.

Ingen af ​​vores produkter er tilsat smags- eller farvestoffer. De er ikke varmebehandlet, indeholder ingen konserveringsmidler og er ikke tilsat vand.

500 g.pølser fåes i:

Active - Active med laks - Taste med kylling/kvæg/Lam/komave/and - Digestive - Puppy - Hunt.

560 g. løsfrosne kødboller fåes i:

Active - Active med laks - Puppy - Taste med kylling/Lam/Kvæg/And - Digestive

2,5 kg løsfrosne kødboller fåes i:

Active - Active med laks - Puppy

6 kg pølser fåes i:

Active - Active med laks - Puppy - Taste med kylling

9 kg. easypack med løsfrosne blokke a 250 g fåes i:

Active - Active med laks - Puppy - Taste med kylling

 

Specifikationer
BrandVOM