Retriever bogen

299,00  DKK
På lager

Gratis afhentning i Skødstrup

Det Rigtige Hundeudstyr har det helt rigtige hundeudstyr. f.eks.

 

DEN BEDSTE FORBEREDELSE TIL LIVET SOM RETRIEVEREJER

I Retrieverbogen deler Lotte Evers generøst ud af sin omfattende viden om retrieverracerne. Du får en grundig gennemgang af de seks racer – deres oprindelse, temperament, udseende, sundhed, pasning og pleje, egenskaber og arbejdsevne. Du kan læse om alle aspekter af hvalpekøbet, hvad du kan forvente med en retriever i huset, samt hvordan du bedst kan give din retriever et indholdsrigt liv med aktiviteter og samvær, der passer til racen. Bogen er fyldt med praktiske og generelle råd om alt lige fra barn og hund, forebyggelse af problemadfærd og alene hjemme- træning til introduktion af hvalp hvis du har hund i forvejen, pelspleje, hundens adfærd samt hverdagsaktivering. Bogen kommer også ind på livet med den voksne retriever og fortæller, hvordan du skal forholde dig, når du er nået til det sidste kapitel i din retrievers liv. Bogen afsluttes med et dyrlægeafsnit om de sygdomme, der især rammer retrieverracerne.

 

LEVER DU ALLEREDE MED EN RETRIEVER OG ØNSKER AT VIDE MERE?

I Retrieverbogen får du ny, spændende indsigt og inspiration, der forøger din glæde ved at dele livet med en retriever. Du vil få en større forståelse for din retrievers væremåde og behov samt ideer til aktivering. Lotte Evers fortæller om retrieverlivet på godt og ondt og erstatter forældede myter og teorier om hundeopdragelse med den nyeste viden.

 

Åsa Ahlbom – en af Nordens mest anerkendte hundebogsforfattere – skriver blandt andet i sit forord: ”Lottes hundekendskab er dybt og omfattende og baseret på et hundepsykologisk perspektiv. Hun skriver med en sådan varme og respekt, at hun let viderefører sin tilgang til forventningsfulde retrieverejere.