Jeg hedder Annemarie og er vild med hunde. Derfor går jeg ikke på kompromis med kun det næstbedste til mine hunde.

KUN dét jeg finder 100% i orden. Da jeg interesserer mig meget for hunde og for alt til hund - er jeg blevet forhandler af en række anerkendte produkter.

Det Rigtige Hundeluftertøj

Jeg fik min først Golden Retriever i 2004 og og har også haft hvalpe. Jeg udstiller mine hunde – men tager også på udstillinger, skuer og hundefestivaller, for at sælge “Det rigtige Hundeluftertøj”: Jeg er officiel forhandler af DogCoach' lækre hundeluftertøj med mange unikke detaljer. Testet og skabt af hundeejere. Jeg plejer at sælge DogCoach produkterne på alle hundearrangementer men nu sælger jeg altså også online her på min hjemmeside. Ring gerne hvis du vil vide mere eller ønsker en produktvariant - jeg ikke har i min webshop.

Det Rigtige Hundeudstyr

Ja, hundelufteture i al slags vejr - kræver det rigtige hundeluftertøj men også ordentlige godbidder. Jeg er også forhandler af Alpha Spirits som er 100% naturligt, luksus og perfekt godbid til din hund. Og er hunden blevet drivvåd, er jeg også forhandler at det kendte SICCARO Wetdog tørredækken. Og lækker økologisk shampoo fra B&B, kamme og børster sælger jeg også.

Ring gerne hvis du vil vide mere eller ønsker en produktvariant - jeg ikke har i min webshop.

​Ultrakort om mig:
Mor til 2 voksne børn. Gift med Jan, der har 3 børn, men nu kun een hjemmeboende.
Sammen har vi 3 firmaer:

Den Rigtige Murermester
Den Rigtige Teltudlejning
• Det Rigtige Hundeudstyr

 

Så er der jo min hobby med Golden Retriever. Den kan du læse og se mere om på www.Gabiegold.dk