Hundegitter til bilen - priser fra

4.500,00  DKK

Priser fra 4500,-

Kulkukoira-hundegitter (gitter, hundelågen) er fremstillet og designet i Finland. Hundelågens mål er tilpasset netop din bilmodel. Gitter har to store døre, som låses med en nøgle. Ved hjælp af disse, let håndterbare dobbeltdøre kan hunden lukkes ud af bilen på en sikker måde, da hunden ikke kan komme ud via bagklappen. 

Når du bestiller et hundegitter, oplyser du os om:

- Hvilken bil du skal bruge hundegitteret til (Mærke, model og årgang)

- Dine kontaktoplysninger

Ved bestilling kommer faktura og den bestilles når betalingen er registreret. Der går 4-12 uger med levering, alt efter hvor mange der bestiller - da der pt er udfordringer med fragt og forsendelse fra Finland.

Du vil blive sendt til vores kontaktformular og bedes udfylde mærke, model og årgang. Så vender vi tilbage.

Bestil inden 13 og vi sender idag

Gratis fragt ved køb over 1000,-

Gratis afhentning i Skødstrup

Det rigtige Hundeudstyr har alt det rigtige til dig og din hund - F.eks:

 

Kulkukoira-hundegitter (gitter, hundelågen) er fremstillet og designet i Finland. Hundelågens mål er tilpasset netop din bilmodel. Gitter har to store døre, som låses med en nøgle. Ved hjælp af disse, let håndterbare dobbeltdøre kan hunden lukkes ud af bilen på en sikker måde, da hunden ikke kan komme ud via bagklappen. På varme sommerdage og milde efterårsdage kan man lade bagklappen være åben, så der er god luftcirkulation i bilen.
 
Hundegitter monteres i bilen uden på nogen måde at påvirke køretøjet. Det er både nemt og hurtigt at fjerne hundelågen: hundelågen spændes bare fast mellem bilens gulv og loft.
 
Som tilbehør kan man få en adskiller i krydsfiner. Ved hjælp af en mellemvæg kan man inddele bagagerummet i to separate afdelinger til hundene. Her kan du bestille en adskiller til hundelågen.

Skriv i bemærkningen hvilken bil du ønsker til - prisen er fra 4.500,- alt efter model og evt yderligere tilbehør, såsom adskillelse

 

Ved bestilling kommer faktura og den bestilles når betalingen er registreret. Der går 4-12 uger med levering, alt efter hvor mange der bestiller - da der pt er udfordringer med fragt og forsendelse fra Finland.