Tikki

Tikki Himalaya Snack

99,00  DKK
På lager

Tikki Himalaya Snack er en naturlig tyggesnack til hunde, håndlavet efter nepalesisk tradition. Utrolig hård og glutenfri, den styrker tandplejen og passer til hunde i alle aldre. Mikroovnsbehandling gør den sprød og porøs. Lavet i Europa af oksemælk, mælkebiprodukter og havsalt for den perfekte tyggeoplevelse.

Gratis afhentning i Skødstrup

Tikki Himalaya snack er en ekstremt hård og naturlig tyggesnack, håndlavet efter en traditionel opskrift fra Nepal, der har rødder tilbage til en ældgammel praksis med at lave ost. Denne snack er en sund og glutenfri godbid, der ikke kun smager uimodståeligt godt, men også bidrager til tandpleje på grund af dens imponerende hårdhed.

Egnet til hunde i alle aldre, herunder hvalpe og ældre hunde, da den har et lavt kalorieindhold. Hvis den skulle blive for hård for din hund, er der en simpel løsning – en tur i mikroovnen. Dette forvandler den til en lækker, sprød, og mere porøs godbid.

Tikki Himalaya godbidderne produceres i Europa og fremstilles med omhu af ingredienser som oksemælk, biprodukter fra mælk og havsalt.

Vi anbefaler også, at når godbidden bliver for lille efter intens tygning, kan du tage de tilbageværende 'stumper' og give dem en tur i mikroovnen. Dette gør dem til små porøse godbidder, som din hund kan nyde uden risiko for at indtage en stor, hård klump Himalaya snack, som den måske har svært ved at fordøje. Forkæl din hund med Tikki Himalaya Tyggesnack – den perfekte kombination af smag, sundhed og tyggeglæde!

Specifikationer
BrandTikki
StørrelseS/XS