Essential foods Nautical Living

Fra 15,00  DKK
På lager
Kun %1 tilbage

ESSENTIAL FOODS måltiderne holder din hunds blodsukker stabilt. Det kan for hunde, nøjagtig som for mennesker, give store udsving både mentalt og fysisk, hvis blodsukkeret kører op og ned. Alle måltider er sammensat med henblik på at undgå disse udsving; at skabe en ny standard inden for foder. Essential Foods har udviklet pricippet BOF (Behavioural Optimizing Foods), der bør tænkes ind i alle hundes ernæring.

Gratis afhentning i Skødstrup

Det Rigtige Hundeudstyr er forhandler af Essential Foods. Udvalgte måltider til din hund, Godbidder, hundefoder og hundemad af højeste kvalitet.

 

 

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING er et kompromisløst måltid til voksne hunde af alle racer tilberedt med masser af frisk laks, ørred, sild og sæsonens fisk.

Anbefales til

  • Voksne hunde af alle racer
  • Hunde med manglende spiselyst
  • Hunde med hud- og pelsproblemer

Hunde med manglende spiselyst kan med fordel prøve ESSENTIAL NAUTICAL LIVING, da det høje indhold af fisk tiltaler hunde med særlige krav til smagsoplevelsen. ESSENTIAL NAUTICAL LIVING har også et højt indhold af Omega-3, hvilket kan bidrage til løsningen af hud- og pelsproblemer.

Størrelser
ESSENTIAL NAUTICAL LIVING fås i størrelserne: 100g, 3kg og 12,5kg. Kroketterne er mindre i poserne på 3kg. De små kroketter vil oftest egne sig bedst til hunde som vejer op til 10 kg.